Online alles zelf regelen

Samenwerking met politie

Gemiddelde review 4.8 (van 5)

Achterhoekse nuchterheid

Uitleg / vragen

Welkom bij Opslag Box Doetinchem. Wij zijn een jonge en transparante onderneming, gestart in 2022, waarbij de focus ligt op kwalitatieve opslag zonder poespas. Omdat wij van duidelijkheid houden, geven we je hier tekst en uitleg op de meest gestelde vragen.

Reserveren online

Bij ons reserveer je online je eigen box. Kies een ingangsdatum in en vervolgens gaat de looptijd vanaf dat moment in. Wij nemen contact met je op voor de overdracht van de sleutels.

Hoe weet ik of de box er nog is?

Dat is eigenlijk heel simpel. Als de box online te boeken is, dan is deze beschikbaar. Is deze er op dit moment niet en wil je graag weten wanneer deze weer beschikbaar komt. Stuur ons dan even een berichtje via het formulier.

Opzeggen van de box

Dit kun je online doen of per email. Hou rekening met 1 periode opzegtermijn. Als de huurtijd afgelopen is doe je de sleutel in de brievenbus. Als de box gecontroleerd is en deze schoon is, dan krijg je de borg teruggestort.

Betalingen van de box

De eerste reservering + eerste periode gebeurt door middel van een iDeal betaling. Vervolgens wordt er automatisch geincasseerd per periode van 4 weken. Je hoeft dus niet handmatig over te boeken.

Kan ik langskomen?

Wij hebben geen centrale ingang met ‘receptie’. Deze kosten bespaar je uiteindelijk zelf met het huren. Maar uiteraard kun je wel bij ons langskomen om te kijken. Misschien vindt je het wel niets en dat is natuurlijk ook niet erg. Uiteindelijk willen wij blije huurders. Als je langs wil komen, dan maken we graag een afspraak met je.

Foto’s van de opslagruimte

Ga je thuis klussen of verbouwen? Zoek je ruimte om de motor extern veilig te kunnen stallen? Huur een opslagbox op ons Opslagpark aan de Houtmolenstraat in Doetinchem. Deze boxen zijn vochtvrij en uitstekend geïsoleerd. Aan stroom voor een druppellader is vanzelfsprekend gedacht. Je kunt parkeren voor de het gebouw en de units zijn 24/7 bereikbaar. Huren kan al vanaf 3,5 m². Onze goed verlichte opslagparken zijn beveiligd met hekken, camera’s en alarm.

We begrijpen hoe belangrijk gemoedsrust is tijdens grote veranderingen in het leven. We doen dan ook meer dan alleen opslagruimte verhuren: we zorgen ervoor dat je je welkom voelt als klant. We nemen de tijd om er achter te komen wat je precies nodig hebt en slaan je bezittingen veilig op.

© Opslag Box Doetinchem – Alfred & Pim

Waar zijn wij te vinden:

Opslagbox Doetinchem

Opslagbox Doetinchem