Online alles zelf regelen

Samenwerking met politie

Gemiddelde review 4.8 (van 5)

Achterhoekse nuchterheid

Achterstallige huur

 1.548,00

Over ons:

Welkom bij Opslag Box Doetinchem. Wij zijn een jonge en dynamische onderneming, gestart in 2022, waarbij de focus ligt op kwalitatieve opslag zonder poespas.

Hét adres voor het huren van goedkope, veilige en tijdelijke opslagruimte in Doetinchem. Je kunt bij ons terecht voor inboedelopslag, opslag van je tuinspullen, motoropslag en het huren van opslagruimte voor andere doeleinden. Onze klanten, zowel particulieren, zzp’ers als bedrijven, weten ons vanuit de wijde omtrek te vinden. Dit geldt voor zowel tijdelijke opslag bij bijvoorbeeld een verhuizing tot langdurig voor handige externe opslag. Veel van onze klanten zien het als de extra schuur die ze thuis niet hebben.

Ga je thuis klussen of verbouwen? Zoek je ruimte om de motor extern veilig te kunnen stallen? Huur een opslagbox op ons Opslagpark aan de Houtmolenstraat in Doetinchem. Deze boxen zijn vochtvrij en uitstekend geïsoleerd. Aan stroom voor een druppellader is vanzelfsprekend gedacht. Je kunt parkeren voor de het gebouw en de units zijn 24/7 bereikbaar. Huren kan al vanaf 2,2 m². Onze goed verlichte opslagparken zijn beveiligd met hekken, camera’s en alarm.

We begrijpen hoe belangrijk gemoedsrust is tijdens grote veranderingen in het leven. We doen dan ook meer dan alleen opslagruimte verhuren: we zorgen ervoor dat je je welkom voelt als klant. We nemen de tijd om er achter te komen wat je precies nodig hebt en slaan je bezittingen veilig op.

Nuchter, vriendelijk & veilig

© Opslag Box Doetinchem – Alfred & Pim

Houtmolenstraat 41 a doetinchem

Ons adres

Houtmolenstraat 41 A
7008 AP Doetinchem
Nederland

onze gegevens

Opslag Box Doetinchem
info@opslagboxdoetinchem.nl
+31628531992 (tijdelijk)
BTW: NL864292594B01
KVK: 87432234
Algemene voorwaarden
Privacy

Copyright © 2024 Storage Box Online BV