Online alles zelf regelen

Samenwerking met politie

Gemiddelde review 4.8 (van 5)

Achterhoekse nuchterheid

Zoek jij in omgeving Arnhem een plek om je spullen zoals een bankstel, tuinstoelen of verhuisdozen (tijdelijk) op te slaan? Op pak en beet 20 minuten rijden vanaf Arnhem, is er een gloednieuwe locatie om je spullen veilig en droog op te slaan. Namelijk bij Opslag Box Doetinchem. Wij zitten op de Houtmolenstraat 41A in Doetinchem. 

Bij Opslag Box Doetinchem huur je jouw opslagruimte waar je 365 dagen per jaar bij kunt. Ons terrein aan de Houtmolenstraat 41A, 7008 AP in Doetinchem is ruim en breed. Wij hebben 24/7 camera bewaking. Je kunt bij ons terecht zonder afspraak en bieden gratis transportmiddelen ter beschikking. Verder kun je alles zelf online regelen. Heb je toch een vraag over bijvoorbeeld de afmeting van opslagbox die je nodig hebt –> uiteraard geen probleem, wij staan graag voor je klaar.

Reserveren kan online, volledig op afstand. Let op: al onze prijzen zijn inclusief 21% btw. Achteraf dus geen nare verrassingen 🙂

De opslag mogelijkheden die wij bieden

Rekenvoorbeeld van opslag box B

Je hebt een andere woning gevonden en wil van 23 april tot en met 3 november je spullen opslaan. Dit zijn de kosten bij het huren van Storage Box B:

  • Eenmalige opstartkosten: 29 Euro
  • Borg (die krijgt u terug na 3 november): 100 Euro
  • Huurkosten per 4 weken 49 Euro.
  • In totaal heb je de opslag nodig voor 32 weken. Dit betekent dat je voor de huur 8 x 49 Euro = 392 Euro betaalt.
  • De eenmalige opstartkosten en borg worden meegenomen in de eerste incasso.

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn een nuchtere Achterhoekse partner voor opslag. Wij denken graag met je mee over je opslag vraagstuk. Heb jij een vraag of wil je gewoon meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Dus zoek je in de omgeving van Arnhem opslag om te huren, neem gerust met ons contact op.

365 dagen per jaar open

Elke dag ben je bij ons welkom voor je spullen.

~

24/7 camera bewaking

Wij houden van veilig. Daarom hebben we altijd camera bewaking.

Online regelen

Je regelt alles zelf online. Zo gepiept.

Waar zijn wij te vinden:

Opslagbox Doetinchem